Kulkureitit

Pientaloja lukuun ottamatta kiinteistöön kannattaa asentaa avainsäilö. Energia- ja vesihuollon sekä teleliikenneoperaattorien täytyy päästä kiinteistössä sijaitsevien laitteiden luo viivytyksettä vuorokaudenajasta riippumatta. Kiinteistön omistaja vastaa sisäänpääsyn järjestämisestä.

Varmin ja nopein tapa järjestää sisäänpääsy on asentaa kiinteistöön avainsäilö eli putkilukko.

Avainsäilön tilaus

Toiminta-alueellamme energiahuolto-, vesihuolto- ja teleliikenneyhtiöiden käytössä on valtakunnallinen KTL1E-lukitusjärjestelmä. Voit tilata uuden avainsäilön toiminta-alueellamme sijaitsevaan kiinteistöön seuraavista lukkoliikkeistä:

  • Certego
  • Lahden Lukkokeskus

Näin lisäät ja vaihdatat reittiavaimen

Jos sinulla on kysymyksiä reittiavaimen lisäämisestä tai vaihtamisesta tai jos haluat lisätietoa avainsäilöasioista, laita meille viestiä osoitteeseen lukitus@lahtienergia.fi.

Turvallinen, valtakunnallinen KTL1E-avainjärjestelmä

KTL1E-avainjärjestelmällä teleliikenneoperaattorit sekä energia- ja vesihuolto pääsevät omatoimisesti kiinteistöihin ja huoltotyöt voidaan tehdä nopeasti. Järjestelmää voivat käyttää halutessaan myös hissiurakoitsijat ja pelastustoimi. Monien toimijoiden yhteinen järjestelmä vähentää kustannuksia.

Järjestelmän avain, Abloy Protec2 Cliq, mahdollistaa kulkuoikeuksien hallinnoinnin sähköisesti. Kadonnut avain voidaan muuttaa toimintakelvottomaksi.

Lisätietoa KTL1E-lukitusjärjestelmästä Yrityssuojeluyhdistyksen sivuilla.